Finja Betong

Telefon
+46 (0)10-455 20 00
Fax
010-455 23 92
E-post
<info på finja. se> (på=@)
Hemsida
www.finja.se/
Postadress
Betongvägen 1
281 93 Finja
Besöksadress
Betongvägen 1

Kontaktpersoner

Håkan Einarsson


Tel: +46 (0)10-455 21 59
E-post:

Roine Lindberg

Specialist Fasad
Tel: +46 (0)10-455 21 32
E-post:

Om företaget

Senaste leverantörsnotiserna från Finja Betong

Ny VD för Finja Betong

Det står nu klart att Finja Betong får en ny VD nästa år. Från och med 1 juli 2018 kommer vår nuvarande VD Gull-Britt Jonasson, dotter till Finjas grundare, att lämna över stafettpinnen till Patricio Villarroel, nuvarande vice VD.

Att ta över VD-skapet i ett familjeföretag likt Finja ä...

Iso-Plus Prefab – förberett för fasadmontage

Finjas nya system gör det möjligt att förbereda betongstommar för montering av fasadputssystemet Iso-Plus. Redan vid tillverkning på fabrik förses elementen med infästningspunkter som gjuts in i betongen. Arbetet med fasadputssystemet går sedan både snabbare och enklare samtidigt som arbetsmiljön förbättras.

Iso-Plus märkt med Säker Fasad

Finjas slitstarkaste fasadsystem Iso-Plus har genomgått RISE (f.d. SP) avancerade testprogram med lysande resultat. I kombination med testat stomskydd är systemet därmed godkänt i funktionshänseende och har blivit tilldelat Säker Fasad, ett kvalitetsmärke framtaget av SPEF tillsammans med bransch...

I rätt kläder för alla väder

Som enda svensk tillverkare erbjuder Finja torrbruk i plastsäckar som tål att vara ute när man helst vill vara inne. Att säckarna är fuktsäkra och därmed tål regn, kan transporteras öppet och förvaras utomhus i ur och skur är givetvis en stor fördel på en byggarbetsplats, där de kan bli liggandes under lång tid.

Iso-Plus klartestat för P-märkning

Nu står det klart! Vårt fasadputssystem Iso-Plus har genomgått det avancerade testprogrammet som ligger till grund för P-märkning med lysande resultat. Systemet är därmed godkänt i funktionshänseende men innan det kan förses med det attraktiva kvalitetsmärket behöver även dokumentationen av testerna godtas.

Murat & putsat – Ny samlingskatalog

Vi har förenklat för dig och låtit samtliga våra produktområden och tillhörande artiklar rymmas i en och samma katalog. Genom att samla allt på ett ställe skapar vi överblick av allt du kan tänkas behöva för ett murat och putsat byggande.

Finja byter till plastsäckar

Nu lanserar vi helt nya förpackningar för våra torrbruksfavoriter. Det blir slitstarka säckar av plast och för att visa vad bytet från papper till plast innebär rent praktiskt presenterar vi nu en helt ny film på vår Youtubekanal.

Murat & putsat – ny broschyr

Den nya broschyren innehåller en mängd lättillgänglig och användbar information om våra produkter, uppdelad på områdena mura, gjuta, laga och putsa. Utöver produktbeskrivningar innehåller broschyren praktiska produktväljare som är till god hjälp vid val av material eller system.

På väg mot grönare betong – fartfylld film från Finja

Finjas aprilskämt om användning av drönare i betongbranschen blev snabbt verklighet då företaget anlitat specialister på just drönartjänster, för att på hög höjd dokumentera hur deras båda vindkraftverk tagit form.

Mursystem Exakt – Årets största branschnyhet!

Dra, rulla, lägg - Exakt så enkelt är det. Finja presenterar Mursystem Exakt, en innovation som ger en murningsupplevelse utöver det vanliga. Systemet och den enkla arbetstekniken kommer att spara dig mycket tid och kraft.
...

Björn bygger bo

Björn Christiernsson är tillbaka i TV-rutan för att förverkliga sitt kanske viktigaste projekt hittills. I fem avsnitt följer vi arbetet när han bygger ett hus till sig och sin familj, från grund till tak. Huvudleverantör av byggmaterial är Finja som är med i varje steg när huset växer fram.

Personligare hem med färgstarka fasader

Det ska vara enkelt att sätta personlig prägel på fasaden och på så sätt förverkliga ditt drömhus. Som ett komplement till fasadputssystemen kan Finja erbjuda ett komplett sortiment av fasadfärg och ytputs med många kulörer och ytstrukturer att välja mellan.
Finja Fasadfärg används när fasa...

Starka och beprövade fasadputssystem

Med ett brett och komplett sortiment av beprövade fasadputssystem kan vi erbjuda det du behöver för en trygg och hållbar fasad. När du väljer något av våra fasadputssystem får du också goda råd och experthjälp av våra kunniga rådgivare, allt för att säkerställa att din f...

© SPEF - Branschföreningen för murat och putsat byggande
SPEF ansvarar inte för eventuella felaktigheter i innehållet.

Kontakta SPEF

Profundis