Tegelmäster

Telefon
040-54 22 00
E-post
<info på tegelmaster. se> (på=@)
Hemsida
www.tegelmaster.se/
Postadress
Olsgårdsgatan 15
215 79 Malmö

Kontaktpersoner

Martin Persson

Vd
Tel: 0705-84 82 86
E-post:

Stefan Wallmark

Regionchef - Stockholm/Uppsala
Tel: 0735-06 37 23
E-post:

Om företaget

Org.nummer: 556454-9003

Tegelmäster är din långsiktiga, kunniga och innovativa leverantör av tegel och murverk. Vi erbjuder produkter och tjänster som gör det möjligt att genomföra dina projekt, och att göra dem unika, hållbara och vackra. Genom engagemang, erfarenhet och hög servicegrad blir vi en partner i projektet – oavsett storlek. Vi är gärna med redan från ritbordet och till färdigt projekt.

TVÅ ÄGARE
Tegelmäster grundades 1999 tillsammans med det danska Egernsund Tegl, som representerar fem olika tegelbruk. 2013 tillkom Petersen Tegl, Danmarks enda kolbrännande tegelbruk, som ägare. Totalt ägs vi av åtta danska tegelbruk; det ger oss bredast tänkbara sortiment och erfarenheter som går tillbaka till 1700-talet.

HÅLLBARHET ÄR VÅR STYRKA

Tegel är ett material med unika kvaliteter och som använts i mer än 5 000 år. Inget byggnadsmaterial är så hållbart, utifrån många aspekter. Det är ett naturligt material som består av lera och vatten. Det är också ett material som andas, som är hållfast och varaktigt. Tegel åldras vackert utan att kräva särskilt underhåll. Och det kan återanvändas. Tegel är ett sunt material för nu- och framtid.

VI ÄR MÄSTARE
Tegelmäster har all den specialkunskap om tegel och murverk som krävs i olika projekt. Vi arbetar nära våra kunder och bidrar med kompetens och erfarenhet. Vi kan erbjuda allt från enskilda produkter till komplett leverans av samtliga ingående delar i murverket. Tegelmäster har också en rad servicetjänster för att underlätta och säkerställa tegelprojekt.

© SPEF - Branschföreningen för murat och putsat byggande
SPEF ansvarar inte för eventuella felaktigheter i innehållet.

Kontakta SPEF

Profundis