Eftermiddag med föredrag och middag

Datum
9 maj 2019
Ort
Västerås
Kontaktperson
Johan Onno, <johan på spef. org> (på=@),

INBJUDAN TILL SPEFs LÄRARNÄTVERK

Vi vill bjuda in dig till del 2 av SPEFs Årsmöte 2019. I år är vi på STEAM Hotell i Västerås den 9 maj och förmiddag till och med lunch håller vi föreningsstämmor. Efter lunch kl 13:00 har vi ett program med föredrag, både inspirerande och kunskapshöjande för våra medlemsföretag. Vi avslutar det hela med en gemensam middag.
Vi vill bjuda in dig till eftermiddagen och middagen. Det enda du behöver bekosta är eventuell resa och logi.

INSPIRATION OCH NÄTVERKANDE

Förutom intressanta föredrag riktade till hur ni löser era vardagsutmaningar så har vi även i år bjudit in en inspirerande talare Jonas Eriksson samt annat kompetenshöjande och framförallt – det bästa nätverkandet du kan ta del av inom murat och putsat!

 

HET INSPIRATIONSTALARE!

JONAS ERIKSSON, Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare som har dömt fotboll i över 30 år innan han i somras ”gick i pension”. Under karriären dömde han bla VM, EM, Champions League och 340 matcher i allsvenskan. Kombinerat med en framgångsrik civil karriär har han skapat ett unikt perspektiv på ledarskap, kommunikation och teamwork – samt hur man är chef för världens bästa fotbollsspelare: Zlatan, Messi och Ronaldo. 

Han kombinerar sin karriär inom fotbollen med en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör, där han i flera branscher har startat, byggt upp, drivit och sedan sålt bolag med stor framgång. Nu är han nominerad till Årets talare - Genombrott 2018. 

 

19.30 Gemensam middag

Anmälan till Eftermiddag med föredrag och middag

OBS! Sista anmälningsdag är 17 april 2019

  • Genom att ange e-post och mobiltelefonnummer på deltagarna kommer de att informeras om anmälan via e-post och/eller sms. De kommer även få en iCal-fil som gör det möjligt för dem att enkelt lägga in händelsen i deras respektive kalendrar.

    NamnMobiltelefonE-post

© SPEF - Branschföreningen för murat och putsat byggande
SPEF ansvarar inte för eventuella felaktigheter i innehållet.

Kontakta SPEF

Profundis