Johan Onno ny vd i SPEF

SPEF:s styrelse har anställt civilingenjör Johan Onno som ny VD och föreningsdirektör i SPEF (Sveriges Murnings - och Putsentreprenörförening) med med tillträde under juni månad 2017. Rekryteringen är ett led i den expansion föreningen befinner sig i med ökat antal medlemmar och satsning på utbildning och Säker Fasad. 

Johan Onno är idag vd för BFAB och affärsområdeschef på STF Ingenjörsutbildning AB. Johan har en gedigen erfarenhet kring utveckling av verksamheter i olika bygg- och fastighetsföretag och organisationer. Han har tidigare bland annat varit vd för Samhällsbyggarna, arbetat som verksamhetsutvecklingskonsult på Tyréns, omvärldsbevakare på JM och jobbat för Sveriges Tekniska Attachéer i Los Angeles med inriktning mot bygg och energifrågor.

– Med Johan Onno får SPEF en driven och kommunikativ VD med ett stort nätverk inom samhällsbyggnadssektorn säger SPEF:s ordförande Per Hallgren. SPEF har inlett en ambitiös satsning på att utveckla branschgemensamma riktlinjer för kvalitetssäkrat fasadarbete. Detta har vi gjort tillsammans med våra leverantörer. Ett resultat av det gemensamma arbetet är att vi nu bildar en ännu starkare branschorganisation som behåller namnet SPEF men med fler medlemmar. Vi får större resurser att satsa ännu mer på utbildning, rekrytering till branschen och kvalitetssystem.  Med rekryteringen av Johan får vi en erfaren och kunnig person att driva det viktiga utvecklingsarbetet framåt.

Frågor besvaras av:

Per Hallgren, ordförande SPEF
Tel: 0708-11 53 87, E-post: <per på putsoplatt. se> (på=@)

© SPEF - Branschföreningen för murat och putsat byggande
SPEF ansvarar inte för eventuella felaktigheter i innehållet.

Kontakta SPEF

Profundis